Fotocredit: Kristin Myrvang Gjørv

Takk til alle som stemte på MDG – Nesodden ble Norges grønneste kommune!

Norges politiske framtid ligger på Nesodden.

 

september 14, 2021

Av Eivind Hoff-Elimari

Vi har tredoblet stortingsgruppa vår, fått inn en representant fra Akershus for første gang og gjort vårt beste stortingsvalg noensinne – men skarve 4500 stemmer under sperregrensa. Ja, det er ergerlig. Veldig.

På Nesodden økte vi med ganske nøyaktig like mange prosentpoeng som nasjonalt, endte på 11,0 % – og ble med det MDGs beste kommune! Det skal vi være stolte av.

Det er mange analyser som kommer til å bli gjort i dagene og ukene framover. Akkurat denne morgenen begrenser jeg meg til å takke alle som har bidratt til en valgkampinnsats jeg er ordentlig stolt av på vegne av lokallaget vårt: Fra de som har delt sin politiske overbevisning med venner og kolleger til de som har stått opp grytidlig mange ganger i uka for aksjoner på brygga. Jeg har hørt det både fra andre partier og fra folk jeg har truffet: De er imponert over innsatsen og energien vår.

Og denne valgkampen har virkelig styrket oss som lokallag: Vi har fått over 40 nye medlemmer, og er nå over 180 totalt. Summen av oss alle utgjør styrken til MDG på Nesodden, og det skal vi bruke framover – både i den løpende kommunepolitikken og når vi ser framover mot neste valg.

Sammen skal vi fortsette å skape en framtid å glede seg til!